Subscribe to Our Newsletter

Success! Now Check Your Email

To complete Subscribe, click the confirmation link in your inbox. If it doesn't arrive within 3 minutes, check your spam folder.

Ok, Thanks

Oikaisu 27.1. pääkirjoitukseen

Verden pääkirjoituksessa 27.1. kirjoitettiin long covidista tehdystä asiantuntijaryhmän raportista. Pääkirjoituksessa mainittiin virheellisesti, että Helsingin Sanomat olisi perusteettomasti syyttänyt asiantuntijoita. Konsensuslausuma oli kuitenkin asiantuntijoiden hyväksymä ja siinä todella sanotaan, että määritelmästä riippuen pitkäkestoinen COVID-19 ilmenee SARSCoV-2 -infektion jälkeen noin joka toisella aikuisella eikä siis joka toisella sairaanhoitoon joutuneella aikuisella.

Oikaisu 27.1. pääkirjoitukseen

Verden pääkirjoituksessa 27.1. kirjoitettiin long covidista tehdystä asiantuntijaryhmän raportista. Pääkirjoituksessa mainittiin virheellisesti, että Helsingin Sanomat olisi perusteettomasti syyttänyt asiantuntijoita. Konsensuslausuma oli kuitenkin asiantuntijoiden hyväksymä ja siinä todella sanotaan, että määritelmästä riippuen pitkäkestoinen COVID-19 ilmenee SARSCoV-2 -infektion jälkeen noin joka toisella aikuisella eikä siis joka toisella sairaanhoitoon joutuneella aikuisella.

Tilaa uusimmat jutut

Lorem ultrices malesuada sapien amet pulvinar quis. Feugiat etiam ullamcorper pharetra vitae nibh enim vel.

Success! Now Check Your Email

To complete Subscribe, click the confirmation link in your inbox. If it doesn’t arrive within 3 minutes, check your spam folder.

Ok, Thanks

Lue lisää