Verkkomedia Verde on syntynyt tarpeesta nostaa keskusteluun vihreitä teemoja ilmastonmuutoksesta tasa-arvoon, ihmisoikeuksista luonnonsuojeluun ja kulttuuriin. Me teemme verkkomediaa kaikille, jotka ovat näistä asioista kiinnostuneita.

Yhteystiedot

Päätoimittaja: Johanna Kohvakka, johanna.kohvakka@verdelehti.fi
Toimituksen sähköposti: toimitus@verdelehti.fi
Juttuvinkit: juttuvinkit@verdelehti.fi

Verden linja

Verdessä pääpaino on faktoissa ja asioiden syy-seuraussuhteissa. Etsimme ongelmiin enemmän syitä kuin syyllisiä – syyllisiäkään toki unohtamatta, kun siihen aihetta on.

Verde on sitoutunut noudattamaan hyvää lehtimiestapaa ja journalistin ohjeita sekä Julkisen sanan neuvoston toimintaperiaatteita.

Verde on journalistisesti itsenäinen toimitus, joka ei ole puoluepoliittisesti sitoutunut. Verde on aihevalinnoiltaan vihreähenkinen julkaisu, joka julkaisee myös toimituksen ulkopuolelta tulevia puheenvuoroja ja juttuja. Verde painottaa aiheissaan ilmastonmuutosta ja luontokatoa sekä yhteiskunnallisia aiheita kuten politiikkaa, tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia. Näiden lisäksi aiheissa korostuvat muun muassa tiede, kulttuuri ja kaupunkikehitys.

Verden verkkosivut ovat vapaasti luettavissa ja sähköpostiin lähetettävä viikoittainen Verden uutiskirje on erikseen tilattavissa maksusta. Tekstimuotoisen mediasisällön lisäksi Verden sisältötarjontaan kuuluu ajoittaista video- ja äänituotantoa, kuten podcasteja. Toimintaa rahoitetaan uutiskirjeen lisäksi mainosmyynnillä.

Mainosmyynti Verdessä

Median kuvaus

Verde itsenäinen verkkomedia vihreästi ajatteleville - faktat ja kestävä kehitys edellä. Verde on syntynyt tarpeesta nostaa keskusteluun vihreitä teemoja ilmastonmuutoksesta tasa-arvoon, ihmisoikeuksista luonnonsuojeluun ja kulttuuriin.

Verde tavoittaa kuukaudessa n. 10 000 uniikkia kävijää yli 25 000 osumalla.

Ilmoituskoot ja -hinnat

Hinnat ovat ALV 0 %.

Natiivimainonta

Olemme avoimia natiivimainonnalle. Ota yhteyttä ja kysy vaihtoehdoista!

Mainonnan periaatteet

Verde on vihreä media ja noudatamme vihreiden yleisiä arvoja: varaamme oikeuden olla esittämättä sivuillamme syrjiviä, ekologisesti vastuuttomia, globaalisti epäoikeudenmukaisia tai muuten selkeästi vihreiden arvojen vastaisia mainoksia.

Olemme sitoutuneet JSN:n periaatteisiin mm. juttujen journalistisen sisällön ja natiivimainonnan osalta.