Subscribe to Our Newsletter

Success! Now Check Your Email

To complete Subscribe, click the confirmation link in your inbox. If it doesn't arrive within 3 minutes, check your spam folder.

Ok, Thanks

Verde jatkaa vihreää journalismia puolueen tuella

Heti alkuun on sanottava, että Vihreä Lanka jätti jälkeensä isot saappaat ja Verde liikkuu sukkasillaan. Me teemme pelkkää verkkomediaa, eikä meillä ole palkkalistoilla kuin yksi osa-aikainen toimitussihteeri. Puolueen tuki – 30 000 euroa, joka sisältää 24 prosentin alv:n – riittää yhden osa-aikaisen palkkamenoihin. Vihreä Lanka puolestaan sai aikanaan puolueelta tukea yli

Verde jatkaa vihreää journalismia puolueen tuella

Heti alkuun on sanottava, että Vihreä Lanka jätti jälkeensä isot saappaat ja Verde liikkuu sukkasillaan. Me teemme pelkkää verkkomediaa, eikä meillä ole palkkalistoilla kuin yksi osa-aikainen toimitussihteeri. Puolueen tuki – 30 000 euroa, joka sisältää 24 prosentin alv:n – riittää yhden osa-aikaisen palkkamenoihin. Vihreä Lanka puolestaan sai aikanaan puolueelta tukea yli kymmenkertaisen summan.

Vapaaehtoisvoiminkin olemme kuitenkin voineet avata kanavan vihreille mielipiteille ja jutuille. Verde kunnioittaa vihreitä arvoja ja tekijöinä on useita vihreitä aktiiveja, mutta puoluelehti sanan varsinaisessa merkityksessä emme ole.

Demokraatti-lehden toimittaja soitti eilen ja kyseli Verdestä. Jutun voi lukea tästä. Mitäpä siihen lisäämään.

Journalistisen julkaisun tarve on vihreissä tunnistettu, kiinnostus Verdeä kohtaan on lisääntynyt ja pelkästään verkossa toimiva media ei ole nykymaailmassa mikään kummajainen. Vihreillä on Verden lisäksi oma jäsenlehti.

Verde on yhtä kuin me ja te, lukijat ja kirjoittajat. Pysytään uteliaina, moniäänisinä, ärhäkkäinä ja ihmetellään, väitellään, kehutaan ja kummastellaan. Vihreä tulevaisuus on edelleen tekemistä vaille valmis.

Tilaa uusimmat jutut

Liittymällä jäseneksi tuet Verden toimintaa ja saat joka viikko uutiskirjeen!

Success! Now Check Your Email

To complete Subscribe, click the confirmation link in your inbox. If it doesn’t arrive within 3 minutes, check your spam folder.

Ok, Thanks

Lue lisää