Subscribe to Our Newsletter

Success! Now Check Your Email

To complete Subscribe, click the confirmation link in your inbox. If it doesn't arrive within 3 minutes, check your spam folder.

Ok, Thanks

Haaviston kansalaisvaltuuskuntaan uusia nimekkäitä tukijoita

Pekka Haaviston presidentinvaalikampanjan kansalaisvaltuuskuntaan on liittynyt vaalien toisen kierroksen myötä suuri joukko uusia nimiä. Heitä on tullut pääsääntöisesti muista puolueista, mutta mukana on myös uusia talouselämän ja kulttuurialan vaikuttajia. Entinen pääministeri ja SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne on yksi kansalaisvaltuuskunnan uusista poliittisesti kokeneista jäsenistä. Rinne ilmoittautui mukaan tittelillä ”Pekan entinen

Haaviston kansalaisvaltuuskuntaan uusia nimekkäitä tukijoita

Pekka Haaviston presidentinvaalikampanjan kansalaisvaltuuskuntaan on liittynyt vaalien toisen kierroksen myötä suuri joukko uusia nimiä. Heitä on tullut pääsääntöisesti muista puolueista, mutta mukana on myös uusia talouselämän ja kulttuurialan vaikuttajia.

Entinen pääministeri ja SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne on yksi kansalaisvaltuuskunnan uusista poliittisesti kokeneista jäsenistä. Rinne ilmoittautui mukaan tittelillä ”Pekan entinen työkaveri ja ex-pääministeri”. 

Kansalaisvaltuuskuntaan ovat liittyneet SDP:stä myös pitkäaikainen ministeri ja europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari, pitkäaikainen ulkoministeri ja kansanedustaja Erkki Tuomioja, keskustan entinen kulttuuriministeri Tytti Isohookana-Asunmaa sekä vasemmistoliiton puheenjohtajana toiminut valtiopäiväneuvos Martti Korhonen.

Valtuuskuntaan on liittynyt myös Euroopan parlamentin jäsen vasemmistoliiton Silvia Modig sekä nykyisistä kansanedustajista Maria Guzenina, Kimmo Kiljunen, Anna-Kristiina Mikkonen, Ville Skinnari ja Nasima Razmyar. Lisäksi kansalaisvaltuuskuntaan on liittynyt Sanna Marinin entinen valtiosihteeri Henrik Haapavaara ja Keski-Suomen hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja keskustataustainen Maria Kaisa Aula.

Mukana myös uusia talouselämän ja kulttuurin vaikuttajia

Kansalaisvaltuuskunnan uusiin nimiin lukeutuvat myös Ilkka ja Tiina Herlin. Kulttuurintekijöistä mukana ovat muun muassa muusikko, lauluntekijä  Heikki ”Hector” Harma, näyttelijä Hannu-Pekka Björkman, vuoden juontaja Katja Ståhl, kirjailijat Johanna Sinisalo ja Kjell Westö sekä yrittäjä ja sekatyömies Ville Haapasalo.

– Uusien ihmisten mukaantulo lämmittää kovasti. Ihmiset kokevat, että presidentin kokemuksella ja persoonalla on väliä ja haluavat omalta osaltaan olla mukana tukemassa Pekka Haavistoa, kertoo kampanjapäällikkö Ville Hulkkonen.

Tilaa uusimmat jutut

Liittymällä jäseneksi tuet Verden toimintaa ja saat joka viikko uutiskirjeen!

Success! Now Check Your Email

To complete Subscribe, click the confirmation link in your inbox. If it doesn’t arrive within 3 minutes, check your spam folder.

Ok, Thanks

Lue lisää