Subscribe to Our Newsletter

Success! Now Check Your Email

To complete Subscribe, click the confirmation link in your inbox. If it doesn't arrive within 3 minutes, check your spam folder.

Ok, Thanks

Syksyn parhaat jutut: Kuuma kaupunki -juttusarja

Huono uutinen on se, että ilmastonmuutos uhkaa kuumentaa etenkin tiiviitä kaupunkikeskustoja sietämättömiksi pätseiksi kesäisin. Hyvä uutinen on kuitenkin, että kuumenemista voi ehkäistä ennalta, kun se otetaan huomioon suunnitelmissa. Verde julkaisi tänä syksynä kuusiosaisen Kuuma kaupunki -juttusarjan ilmastokriisistä ja kaupungeista. Juttusarjan ensimmäisessä osassa teemana oli kaupunkikeskustojen kuumentuminen ja tiiviin rakentamisen vaikutuksista

Syksyn parhaat jutut: Kuuma kaupunki -juttusarja

Huono uutinen on se, että ilmastonmuutos uhkaa kuumentaa etenkin tiiviitä kaupunkikeskustoja sietämättömiksi pätseiksi kesäisin. Hyvä uutinen on kuitenkin, että kuumenemista voi ehkäistä ennalta, kun se otetaan huomioon suunnitelmissa.

Verde julkaisi tänä syksynä kuusiosaisen Kuuma kaupunki -juttusarjan ilmastokriisistä ja kaupungeista. Juttusarjan ensimmäisessä osassa teemana oli kaupunkikeskustojen kuumentuminen ja tiiviin rakentamisen vaikutuksista siihen. Viimeisessä osassa katse on käytännön esimerkeissä ja vihreiden linjauksissa. 

Kuuma kaupunki -juttusarjan kaikki osat löydät täältä:

Tilaa uusimmat jutut

Liittymällä jäseneksi tuet Verden toimintaa ja saat joka viikko uutiskirjeen!

Success! Now Check Your Email

To complete Subscribe, click the confirmation link in your inbox. If it doesn’t arrive within 3 minutes, check your spam folder.

Ok, Thanks

Lue lisää