Hae mukaan Verden toimittajakouluun!

Vihreästi ajattelevien oma verkkolehti Verde järjestää toimittajakoulun keväällä 2024. Kouluttajina toimivat toimittajataustaiset Eero Karisto, Johanna Laurila ja Susanna Ahonen. Kuulemme myös vihreiden konkareiden katsauksen vihreän journalismin alkuaikoihin.

3.3.2024 | Koulutukset

Kuva: Markus Winkler

Vihreästi ajattelevien oma itsenäinen verkkolehti Verde järjestää toimittajakoulun. Koulutus on tarkoitettu erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita tekemään vihreää journalismia, mutta eivät omaa alan koulutusta tai kokemusta. Koulutus järjestetään Helsingissä keväällä 2024, ja myös etäyhteydellä on mahdollista osallistua. Kouluttajina toimivat toimittajataustaiset Eero Karisto, Johanna Laurila ja Susanna Ahonen. Koulutukseen kuuluu luentoja journalismin ja erityisesti vihreän journalismin perusteista sekä harjoitustehtäviä. Kuulemme myös vihreiden konkareiden katsauksen vihreän journalismin alkuaikoihin.

Mukaan voivat hakea kaikki, joita vihreä journalismi kiinnostaa. Koulutus on ilmainen. Hae mukaan tällä lomakkeella.

Verde

3.3.2024 15:00

Tilaa uutiskirje!

Teemme Verdeä pääosin vapaaehtoisvoimin. Voit tukea vihreää journalismia tilaamalla viikoittaisen uutiskirjeen.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Kuuntele Verden podcastia!

Hautala & Hassi: Halki, poikki ja pinoon

Kuuntele Verden podcastia: Hautala & Hassi: Halki, poikki ja pinoon