Subscribe to Our Newsletter

Success! Now Check Your Email

To complete Subscribe, click the confirmation link in your inbox. If it doesn't arrive within 3 minutes, check your spam folder.

Ok, Thanks

Ihmisten luovuus on jälleen kukkinut Pekka Haaviston kampanjassa

Pekka Haaviston vaalinumeroa 10, on näkynyt niin ikkunoissa, kasseissa, koiran asusteissa, lumilyhdyissä, leivonnaisissa kuin pyörän sivulaukuissakin. Flaikuttajiin on voinut törmätä eri puolilla Suomea Pekka-naamarit päällä.  Sosiaalisessa mediassa levisi Pekka-filtteri, jolla voi testata miltä itse näyttäisi Pekkana. Myös graafikon taitoja omaavat henkilöt ovat osoittaneet luovuuttaan. Esimerkiksi tämä “kymmenen merkkaa” on hauska

Ihmisten luovuus on jälleen kukkinut Pekka Haaviston kampanjassa

Pekka Haaviston vaalinumeroa 10, on näkynyt niin ikkunoissa, kasseissa, koiran asusteissa, lumilyhdyissä, leivonnaisissa kuin pyörän sivulaukuissakin. Flaikuttajiin on voinut törmätä eri puolilla Suomea Pekka-naamarit päällä. 

Sosiaalisessa mediassa levisi Pekka-filtteri, jolla voi testata miltä itse näyttäisi Pekkana.

Myös graafikon taitoja omaavat henkilöt ovat osoittaneet luovuuttaan. Esimerkiksi tämä “kymmenen merkkaa” on hauska oivallus.

Kuva: Markus Peura / Facebook

Erityisesti nörttihenkisiä ilahdutettiin binäärikooditempauksella, jonka kasvoina oli Haaviston kansalaisvaltuuskunnassa mukana oleva avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja. Tempauksen ideana oli kääntää oma äänestyssuosituksensa binäärikoodiksi ja jakaa sitä sosiaalisessa mediassa. Keskustelut postausten alla jatkuivat usein binäärikoodilla useamman päivän ajan ja herättivät hilpeyttä seuraajissa.

Yksi musikaalisista luovuuden osoituksista oli tällä kertaa kahden kämppiksen Antonin ja Kaapon Pekalle tekemä vaalibiisi 10/10. Musiikkivideolla esiintyvät mm. Darude, Johannes Holopainen, Kiira Korpi ja Lauri Ylönen sekä lukuisia muita Haaviston tukijoita. Videolla löydetään luovia tapoja tuoda esiin numeroa 10.

Jos upotus ei näy, voit katsoa videon tästä.

Tilaa uusimmat jutut

Liittymällä jäseneksi tuet Verden toimintaa ja saat joka viikko uutiskirjeen!

Success! Now Check Your Email

To complete Subscribe, click the confirmation link in your inbox. If it doesn’t arrive within 3 minutes, check your spam folder.

Ok, Thanks

Lue lisää