Tilauksen vahvistus:
Kun olet lähettänyt tilauksesi tai maksanut tilauksesi, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Voit myös tulostaa tilausvahvistuksen Kiitos tilauksesta! -sivulta.

Tilauksen toimitus:
Aloitamme tilauksesi automaattisesti välittömästi saatuamme maksun.

Tilauksesi toimituksesta voit kysyä lisätietoja osoitteesta toimitus@verdelehti.fi.

Palautusoikeus

Verkkokaupan kautta ostettaessa voit peruuttaa tilaussopimuksen 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on tehtävä peruuttamisilmoitus ennen peruuttamisajan (14 päivää) päättymistä. Peruuttamisilmoitus on tehtävä sähköpostilla osoitteeseen toimitus@verdelehti.fi.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutat tilaussopimuksen, palautamme sinulle kaikki saamamme suoritukset viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saamisesta.

Tilausehdot

Verkkokaupassa voi asioida vain täysi-ikäinen. Alaikäinen ei voi ilman vanhempien suostumusta tehdä ostoksia, joissa vaaditaan luottokorttia tai joissa lasku toimitetaan myöhemmin. Huoltajalla on oikeus purkaa alaikäisen tekemä kauppa.

Toimituksen varmistamiseksi pyydämme täyttämään yhteystiedot mahdollisimman tarkasti. Toimitusosoitteeksi voidaan valita myös maksajasta riippumaton osoite.

Säilytämme kaikki asiakastiedot turvallisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille. Rekisteriselosteeseemme voi tutustua tässä.

Maksukumppanimme Klarnan maksuehtoihin voi tutustua tässä.